October 23, 2009

mak n ayah tersayang..tq so much sbb tanpa mu ku xkan ade dunia ni
dan akhirnya dapat menggengam segulung ijazah..

my hubby..luv u so much..
time kasih sbb ikut g..;-)


ini lah aku...akhirnya dapat gak menggengam segulung ijazah..
tq my parents, lecturer2 dan juga kawan2..

October 17, 2009

beli barang2 lagik....

arini sume brg hantaran da siap. pukul 11pagi en hubby da dtg umah
nk bawak g jusco..sesampai jek jusco kami terus g tempat kasut..
mmg objektif utama nk dptkan kasut utk en hubby..
byk lak kasut..berkenan lak kt crocodile ni..
nsb bek de diskaun..hikhik..
akhirnya beli la kasut jenama crocodile utk en hubby yg berharga rm258.00
pas 2 g lak kt tmpt pempuan.dpt gak aku sepasang kasut crocodile.
pas 2 g bodyshop..en hubby belikan set perfume rm105..
last sekali sy belikan en hubby songkok yang berharga rm50..
hikhik...2 brg yg last kami beli..
akhirnyaaa...alhamdulillah, lengkap la brg hantaran kami...
;-p

October 14, 2009

shopping di euro moda melaka...

baju untuk tunang...xjahit lagik..suntuk dah ni..wat baju kurung moden jerk..



baju for akad nikah..serba putih



~ hepi sgt ~

hari ni aku hepi sgtMyEm0.Com

sbb yg pertama aku bru dpt tahu interview yg smlm 2 berperingkat
so smlm subjek yg aku mohon lom keluar lagik..
yg kedua sbb aku da beli baju utk nikah..
wane putih..cntik sgt..kt euro moda..nti aku upload kan gambar 2 k...MyEm0.Com

October 13, 2009

sedih sangat

aku sangat sedih bile aku xdpt temuduga untuk jawatan pensyarah/guru mara...
aku betul2 confident akan dpt temuduga ni disebabkan pena ditawarkan temuduga untuk jwtn guru bhs jepun sdg kan aku langsung xde basic bhs jepun 2..sdgkan ape yg aku mintak ni adalah bidang aku sndiri..tp aku xdpt..sedih sgt..mengalir air mata aku..tp ade hikmah disebaliknye...Allah swt telah aturkan hidup hambanya..kite sbg hambanya hendaklah berdoa, berusaha dan bertawakal..;-)

October 10, 2009

besok bersamaan 11/10/09 (cantik erk tarikh ni..bru pasan..hikhik) nk g survey brg2 dgn sidia..tp mule2 nak g umah kawin dulu..umah ash..kakak die kawin..pas 2 bru g survey brg2..utk sidia nk belikan songkok,perfume,kasut,baju nikah,towel..perfume mungkin pakai bodyshop...kasut mungkin crocodile or alain delon ker...baju nikah warna putih (lambangkan suci..hihiih)...xsaba nk g membeli belah sok..

October 5, 2009

~ ngantukz...~

sy yang ngantuk teramat sgt...
cikgu halili.., dah la,kuarlah..
sy ngantuk sgt ni....

October 4, 2009

~ majlis merisik ku ~


menunggu kehadiran parents and also sedare my hubby..
gementar....;-)

cincin belah rotan di jari manis ku...
tq mr hubby...
luv u so much...;-)

my cincin merisik

insyallah hujung bulan ni kami bertunang..
ku berdoa semoga dipermudahkan segala urusan kami..
amin...;-)



October 1, 2009

my baju for ******
cntik x???

~ konpius ~

nape jam kt blog aku ni lain...
naper jd kul 1pagi lak...
kt ner nk di edit ni...???

~ mau balik...~

jam menunjukkan hampir 4.30 ptg..
aku mahu pulang ke rumah..
setelah berhempas pulas membuat blog..
tbe2 aku suke dgn blogging ni..
rase sume bnde nk aku tulis...
lgpun dulu research aku pun pasal blog kan..hikhik...;-)




hehehe...saya mengajar pasal ICT di Sekolah Kebangsaan Peringgit...adakah anda perasan dengan pic sy yg sedang mengajar..hakhak..;-p



time ni duk ngajar movie media maker...
kusyuk budak2 ni..
baik2 sume...dgr jerk ckp aku..



time ni just ajar gune power point coz ni ajar pasal2 asas komputer....



My workplace..
at SK Peringgit as a Fasilitator Schoolnet..

~ my collection with own money ~

My shoes & handbeg..
Primavera and carlo rino for raya...
luv my handbeg..new arrival with RM379..

~ my new jam ~


My New jam tangan..
my bf belikan utk me di jusco, melaka....

~ Puteri ku sayang ~

Lembut mu tak bererti kau mudah dijual beli
Kau mampu menyaingi lelaki dalam berbakti
Lembut bukan hiasan bukan jua kebanggaan
Tapi kau sayap kiri pada suami yang sejati

Disebalik bersih wajah mu disebalik tabir diri mu
Ada rahsia agung tersembunyi dalam diri
Itulah sekeping hati yang takut pada ilahi
Berpegang pada janji mengabdikan diri

Malu mu mahkota yang tidak perlukan singgahsana
Tapi ia berkuasa menjaga diri dan nama
Tiada siapa yang akan boleh merampasnya
Melainkan kau sendiri yang pergi menyerah diri

Ketegasan mu umpama benteng negara dan agama
Dari dirobohkan dan jua dari dibinasakannya
Wahai puteriku sayang kau bunga terpelihara
Mahligai syurga itulah tempatnya

~ Puteri ku sayang ~

Lembut mu tak bererti kau mudah dijual beli
Kau mampu menyaingi lelaki dalam berbakti
Lembut bukan hiasan bukan jua kebanggaan
Tapi kau sayap kiri pada suami yang sejati

Disebalik bersih wajah mu disebalik tabir diri mu
Ada rahsia agung tersembunyi dalam diri
Itulah sekeping hati yang takut pada ilahi
Berpegang pada janji mengabdikan diri

Malu mu mahkota yang tidak perlukan singgahsana
Tapi ia berkuasa menjaga diri dan nama
Tiada siapa yang akan boleh merampasnya
Melainkan kau sendiri yang pergi menyerah diri

Ketegasan mu umpama benteng negara dan agama
Dari dirobohkan dan jua dari dibinasakannya
Wahai puteriku sayang kau bunga terpelihara
Mahligai syurga itulah tempatnya