June 11, 2010

ape erk nk ckp...

ape yer nk ckp...

hah, saya ni x pandai sebenarnya nak blog2 nih...

sbb sy tgok bloggers nih pandai susun ayat..

tp sy x pandai...ayat sy pun xmemikat org utk membaca...

tp nape sy nk blog jugak..hehehe...

ntah erk..xpandai sungguh...

tgok blog org cantik2 dan info sume best2...

ape pun sy nk publish something...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

hehehe...

skang ni 4 my wedding...hampir sume da siap..

minggu depan nk start pos sume kad kawen...

dah nk kawen dah sy ea...

huhuhu.....adehhh...;-)


April 30, 2010

tetibe nk post lak...hihihi..

Untuk pengetahuan kwn2 sekalian...mak andam ku dari mentari kreatif..manakala photographer ku dari IM Foto & Video...

okeh...di atas ni bakal pelamin ku...

berkenan ngn tudung nikah ala-ala cmni...sesuai ke ngn muke ku..huhu.




April 28, 2010

xsangka...

baru dapat panggilan dari encik tunang...
katanye die ngah anta borang permohonan nikah di Pejabat Agama Daerah Jasin...
ari jumaat dapat surat kebenaran kahwin..
xsangka aku...
cepat tul masa berlalu...
lagik 2 bulan jerk nk kawin...
xsangka aku sbb umur baru 25 tahun..hehhe...
ape yg aku harapkan..
semoga ALLAH SWT mempermudahkan urusan pernikahan aku dengan tunang aku...Amin..amin ya rabbal alamin....

April 27, 2010

dapat tips...

Pastikan muka segar gile mase bersanding nanti badan pun orang xperasan...
thanks sis siti sarah sbb bg keyakinan kat aku balik...

Jom Ber"Catcheye"

Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia. Apa
yang menariknya anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat
disini: http://www.catcheye.com.my/?r=97851

Ya, mudah saja. Klik iklan-iklan tak sampai seminit dah dapat duit
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti.. Katakan
anda menaja 10 orang di level 1,
kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level. Anda akan
peroleh RM 11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan. Kalau sehari
mereka klik 10x anda peroleh RM11×10 = RM110. Jika sebulan anda akan
peroleh RM110 x 30 = RM3300.

Anda tak nak ke? Sertailah saya. Benda ni 100% percuma dan tak perlu
modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je. Benda free xkan tak boleh
ajak, betul tak! Untuk maklumat anda, keahlian Catcheye telah mencecah
12,000 orang sehingga ke hari ini. Jangan berlengah lagi. Ini bukan penipuan.

Cara nak register:
1. Klik http:http://www.catcheye.com.my/?r=97851  

2. Klik Join Catcheye Now
3. Isi maklumat diri, IC dan alamat (penting sebab cek dihantar
berdasarkan maklumat ini selepas cukup RM50)
4. Isi jawapan:
a) soalan 1 jawapan A
b) soalan 2 jawapan B
c) soalan 3 jawapan A. (jika anda jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5. klik Agree and Proceed.
Ok siap. Kemudian apa perlu buat?

Langkat seterusnya selepas Sign Up:
1- Klik Sign In
2- Lepas Sign In, klik Reward Panel
3- Anda akan lihat akaun anda ada RM1 (bonus) dan link anda.
4- Copy link anda dan gantikan link yang sedia ada ini dengan link anda.
5- Poskan risalah ini di Buletin Myspace & emailkan kepada kawan-kawan.
6- Anda akan dapati tidak sampai sebulan anda mempunyai 10 orang di Level 1.

Percayalah, kerana benda ni 100% percuma!

April 23, 2010

Jiwaku tenang

Alhamdulillah...jiwa ku sudah tenang...terima kasih Allah sbb makbulkan doaku...

mood kawin...

skang ni sudah menjelma mood kawin.....
dalam pikiran ni mcm2 la nk wat itu ini...
tggal 2 bulan jerk lagik..
huarghhh..bile nk kurus ni..
still 60kg....

March 14, 2010

......gagagagaga.......



tibe2 rase syg sgt kt my tunang..gaggaga....;-)